Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2014

Ξεκινάμε δυναμικά!!

Σεπτέμβριος - Οκτώβριος 
 
 -Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου: 16:45- 19:15: Συγκέντρωση στην Αγέλη. 

-Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου:  Άφιξη και αναχώρηση από την Αγέλη
  • 11:00: Αγιασμός Συστήματος και Αναβάσεις Λυκοπούλων. (Τα λυκόπουλα που θα γίνει η ανάβαση τους (λυκόπουλα που πάνε ΣΤ' δημοτικού) θα έχουν συγκέντρωση με την Ομάδα μετά τον αγιασμό). Αγαπητοί γονείς, φίλοι συγγενείς εννοείται, σας περιμένουμε καθώς θα ακολουθήσει και ένα μίνι-καλωσόρισμα!!!
  • 12:00- 14:00: Θα πάμε στην Παιδική χαρά της Ανάληψης. 
-Κυριακή 5 Οκτωβρίου: 11:30- 13:30: Άφιξη και αναχώρηση από την Αγέλη. Θα πάμε στην Παιδική χαρά της Ανάληψης.

-Κυριακή 12 Οκτωβρίου: Επίσκεψη στο Μουσείο Αυτοκινήτου (αναμένετε λεπτομέρειες).

-Σαββατοκύριακο 18-19 Οκτωβρίου:  
  • Κυριακή 19 Οκτωβρίου: Μια διαφορετική συγκέντρωση ΜΟΝΟ για γονείς!!!! Φορέστε άνετα ρούχα και ετοιμαστείτε για πολύ παιχνίδι, χρήσιμες συμβουλές, να μας γνωρίσετε και να σας γνωρίσουμε καλύτερα καθώς και να σας λύσουμε όλες τις απορίες σας!!! Επιβάλλεται να έρθετε καθώς όλοι κρύβουμε ακόμα το παιδί μέσα μας που έχει ανάγκη από παιχνίδι και ξεγνοιασιά!!!
  • 57ο JOTA- 18ο JOTI (Jamboree On The Air - Jamboree On The Internet) Οι πρόσκοποι όλου του κόσμου για ένα διήμερο επικοινωνούν μεταξύ τους μέσω ασυρμάτων και διαδικτύου, αποδεικνύοντας ότι σε όποιο μέρος του πλανήτη κι αν βρισκόμαστε έχουμε πολλά κοινά και μπορούμε αν θέλουμε να επικοινωνήσουμε και να μοιραστούμε εμπειρίες και να "γνωριστούμε" με τα αδέρφια μας σε όλη τη Γη!! (αναμένετε λεπτομέρειες για τη συγκέντρωση της Αγέλης). 
-Τρίτη 28 Οκτωβρίου: Παρέλαση. 10:30 συνάντηση στην Αγέλη με πλήρη στολή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου