Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου 2014

Δεκέμβριος

"Συνάντηση Πνευμάτων"
(Κοινό Μηνιαίο με 1η Αγέλη Βύρωνα και 4η Αγέλη Καρέα λόγω της κοινής Χειμερινής εκδρομής- ΜΗΝ ξεχνάτε τα ανακυκλώσιμα!! (2 Δημοσιεύσεις παρακάτω!!))
 
-Σάββατο 6 Δεκεμβρίου: 16:30- 18:30: Συγκέντρωση στην Αγέλη.

- Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου:  Ο Χριστουγεννιάτικος Χορός μας είναι γεγονός!! Στο "Μυστικό" (Αμισσού και Αντρέα Λεντάκη) η διασκέδαση με καλό φαγητό, καλό κρασί, καλή μουσική χρειάζεται την καλύτερη παρέα, εσάς!! Φέρτε τους φίλους σας μικροί και μεγάλοι και ελάτε να περάσουμε μια βραδιά αξέχαστη με πολύ χορό!! Λαχνοί με πλούσια δώρα θα σας περιμένουν στην Αγέλη και για περισσότερες πληροφορίες για προσκλήσεις απευθυνθείτε στο επιτελείο!! ΜΗ το χάσετε!!!

-Σάββατο 13 Δεκεμβρίου: 10:00 - 12:30:  Άφιξη και αναχώρηση από την Αγέλη μας. Θα πάμε στο Πάρκο της Αγίας Τριάδας.
 
- Κυριακή 14 Δεκεμβρίου: Διάλεξη με θέμα "Ασφάλεια στο Διαδίκτυο" στο Εντευκτήριο Προσκόπων Βύρωναω (πάνω από την Αγέλη) οργανωμένη από την Ένωση Παλαιών Προσκόπων του Συστήματος μας.

 -Σάββατο 20 Δεκεμβρίου:16:30 - 20:00: Εργαστήρι Χριστουγεννιάτικων Κατασκευών. Μετά τις 20:00 θα ακολουθήσει Bazzar οργανωμένο από τα λυκόπουλα με καφέ,τσάι και τις κατασκευές να σας περιμένουν!! Η συμμετοχή σας (και όχι μόνο δική σας αλλά και φίλων Συγγενών σας είναι κάτι παραπάνω από πολύτιμη.


-Σάββατο 27- Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου: Χειμερινή Εκδρομή στα Τρίκαλα!! Λεπτομέρειες εντός ημερών!! Εσείς απλώς δηλώστε συμμετοχή!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου