Πέμπτη 18 Ιουνίου 2015

Κατασκήνωση 2015

Η ενημέρωση των γονέων έγινε το Σάββατο που μας πέρασε και συζητήθηκαν πολλά χρήσιμα πράγματα για την κατασκήνωση!! Παρακάτω θα δείτε μόνο τα βασικά απ' όσα αναγράφονται στο ενημερωτικο φυλλάδιο των γονέων το οποίο πρέπει να προμηθευτείτε από το επιτελείο.

Η κατασκήνωση μας φέτος θα γίνει σε συνεργασία της 2ης Αγέλης Βύρωνα και της 4ης Αγέλης Καρέα. Το νησί του Πόρου θα μας υποδεχθεί την Κυριακή 26/7 και θα το αποχαιρετήσουμε την Κυριακή 2/8 όπου θα γίνει και η πυρά λήξης για τους γονείς. Το κόστος συμμετοχής για κάθε λυκόπουλο είναι 180€, το οποίο θα προσπαθήσουμε να μειωθεί όσο περισσότερο γίνεται.

Η προθεσμία υποβολής των δηλώσεων συμμετοχής και της προκαταβολής (50€) η οποία δεν επιστρέφεται σε περίπτωση ακύρωσης της συμμετοχής του παιδιού είναι την Παρασκευή 19/6 στη 2η Αγέλη Βύρωνα από τις 19:30 έως τις 21:00.

Σας ενημερώνουμε, επίσης, πως αν δεν μαζευτεί ο απαιτούμενος αριθμός των παιδιών η κατασκήνωση δε δύναται να πραγματοποιηθεί, κάτι που απευχόμαστε μιας και προετοιμαζόμαστε για αυτή μια ολόκληρη χρονιά!!

Σας παρακαλούμε να τηρήσετε τις ημερομηνίες που αναγράφονται στο φυλλάδιο καθώς προέχει η ασφάλεια των παιδιών, στην οποία θέλουμε να επικεντρωθούμε, παρά να χάνουμε πολύτιμο χρόνο στα τηλέφωνα υπενθύμισης. Το blog και τα τηλέφωνα μας είναι διαθέσιμα κάθε στιγμή για σας και τα λυκόπουλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου