Παρασκευή 24 Ιουλίου 2015

Αναχωρούμε επιτέλους!!!!!


Λυκόπουλα!!!

Καταφέραμε και απομονώσαμε το blog μας μέσω της εξαιρετικής τεχνολογίας του Πανεπιστημίου του Σαν Πορίσκο και μπορούμε να συνεννοηθούμε για την αναχώρηση μας χωρίς να το μάθει κανείς άλλος πέρα από μας!!!!

Την Κυριακή 26/7 έχουμε ραντεβού στις 8:30 το πρωί στο λιμάνι του Πειραιά στην πύλη Ε8 (για Αργοσαρωνικό) με τη λυκοπουλική μας στολή. Eκτός από το μεγάλο σακίδιο σου που θα έχεις όοολα σου τα πράγματα συσκευασμένα, να έχεις και το μικρό σου σακιδιάκι με νερό, δεκατιανό και μεσημεριανό για την πρώτη μέρα στο Πανεπιστήμιο. Προσοχή, μην πάρεις χρήματα γιατί μπορεί να μας ανακαλύψουν από τα δακτυλικά μας αποτυπώματα!! Επίσης, γονείς, χρειαζόμαστε το ατομικό βιβλιάριο υγείας του παιδιού το οποίο θα σας επιστραφεί στο τελός της κατασκήνωσης.

Ακόμα, μην ξεχάσεις την παρουσίαση σου για να την δείξεις στους συμφοιτητές σου αλλά και στους καθηγητές του Πανεπιστημίου.

Γονείς σας παρακαλούμε ενημερώστε μας για το αν θα παρευρεθείτε στην τελετή αποφοίτησης του Πανεπιστημίου για να κανονίσουμε την επιστροφή των παιδιών. Η τελετή θα γίνει στο χώρο της κατασκήνωσης στη 13:00 το μεσημέρι. Ακόμα, τα δρομολόγια που υπάρχουν με τα συμβατικά πλοία για το Σάββατο 1/8 είναι στις 9:30 από Πειραιά - Πόρο και στις 16:00 από Πόρο -Πειραιά. Για να ενημερώνεστε για τα ακριβή δρομολόγια καθώς αλλάζουν κάθε βδομάδα και δεν υπάρχουν μαζεμένα στο διαδίκτυο όλα τα δρομολογια, σας δίνουμε το τηλέφωνο του ταξιδιωτικού πρακτορείου που ενημερωνόμαστε κι εμείς: 2104125200-50, 2104124800-900.

Για να έρθετε υπάρχει και η δυνατότητα να έρθετε μέχρι το Γαλατά οδικώς και να περάσετε απέναντι στον Πόρο με ακριβείς οδηγίες εδώ . Για να έρθετε έπειτα στο χώρο μας ακολουθείτε το δρόμο από το λιμάνι προς Μονή Καλαυρίας περνάτε την παραλία Ασκέλι και λίγο πριν τη Μονή Καλαυρίας υπάρχει μία διχάλα που κάτω δεξιά οδηγεί στο χώρο της κατασκήνωσης και υπάρχει μία μικρή ταμπέλα που αναγράφει Προς Παραλία -To the beach.
Υπάρχει και το τοπικό λεωφορείο που αναχωρεί κάθε ακριβώς της ώρας λίγο πιο κάτω από το σημείο που δένουν τα δελφίνια, ζητάτε να κατεβείτε στην κατασκήνωση και περπατάτε 5 λεπτά για να φτάσετε στο χώρο.

Υπερλυκόπουλο παρακάτω σου έχουμε και τα εφόδια για να τα φρεσκάρεις και να είσαι σίγουρο ότι τα έχεις όλα!!
Διαβάσε και τα Tips Εκδρομών για την καλύτερη οργάνωση σου!!!

ΕΙΔΗ ΡΟΥΧΙΣΜΟΥ:
Πλήρης Λυκοπουλική στολή
Καπέλο για τον ήλιο (εκτός του λυκοπουλικού) 
8 κοντομάνικα μπλουζάκια
8 σορτς- βερμούδες
10 εσώρουχα 
10 ζευγάρια βαμβακερές κάλτσες  
1 φούτερ ή fleece 
1 μακρύ παντελόνι 
Αδιάβροχο
Μπουφάν 
1 ζευγάρι παντόφλες για το μπάνιο
1 ζευγάρι εφεδρικά αθλητικά παπούτσια 

ΕΙΔΗ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ:
Οδοντόκρεμα & Οδοντόβουρτσα
Χτένα- καθρεπτάκι
Σαμπουάν
Αφρόλουτρο
Σφουγγάρι
1 Πετσέτα προσώπου
1 Πετσέτα σώματος 
1 Πετσέτα θαλάσσης
Μαγιώ
Αντηλιακό 
1 ρολό χαρτί υγείας
Χαρτομάντηλα
Μωρομάντηλα

ΕΙΔΗ ΥΠΝΟΥ: 
Υπνόσακος (Sleeping Bag)
Υπόστρωμα (Carrimat)
2 αλλαξιές Πυζάμες
  
ΕΙΔΗ ΦΑΓΗΤΟΥ: 
Kαραβάνα 
Μαχαίρι, πιρούνι, κουτάλι
Ποτήρι
Παγούρι

ΔΙΑΦΟΡΑ:
Φακός με εφεδρικές μπαταρίες 
Μαγικό κουτί (σετ ραπτικής)
Αντικουνουπικό σε σπρέυ 
Μπλοκάκι/ Τετράδιο -Στυλό 
Σακίδιο Κορυφής (μικρό σακιδιάκι - σχολική τσάντα)
Σακούλες για τα άπλυτα 

ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ:
Φωτογραφική μηχανή
Επιτραπέζιο παιχνίδι
Μουσικό όργανο
Βιβλίο 
Γυαλιά ηλίου

ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΈΠΟΝΤΑΙ:
Ηλεκτρονικά παιχνίδια και παιχνίδια άλλου τύπου εκτός από επιτραπέζια
Επιπλέον φαγητά
Σουγιάδες
Κινητά τηλέφωνα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου