Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2015

Χειμερινή εκδρομή 2016

Αγαπητοί γονείς,

Στα πλαίσια της εφαρμογής του προσκοπικού προγράμματος στην αγέλη πραγματοποιούμε την 3ήμερη χειμερινή μας στην πόλη της Καρδίτσας. Η χειμερινή εκδρομή, όπως και η κατασκήνωση, είναι από τις λίγες ευκαιρίες που έχουμε να περάσουμε πολύ χρόνο μαζί με τα παιδιά ώστε να εφαρμοστεί το πρόγραμμά μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και είναι μία εμπειρία που κάθε λυκόπουλο πρέπει να αποκτήσει.

Η μεταφορά μας θα γίνει με τρένο μέχρι την πόλη της Καρδίτσας και με αστική συγκοινωνία μέσα στην πόλη.
Ώρα αναχώρησης:                                                                Ώρα επιστροφής:
Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2016  08:27                                  Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2016  22:30
(Σταθμός Λαρίσης)                                                               (Σταθμός Λαρίσης)

Πιθανό κόστος:  45 ευρώ
Το κόστος μίας εκδρομής εξαρτάται κατά πολύ από την από το ποσοστό συμμετοχής των παιδιών καθώς και από την σωστή οργάνωση και προετοιμασία της (μεταφορικά, υλικά, τροφοδοσία). Γι΄αυτό παρακαλώ να έχουμε ενημέρωση για την συμμετοχή των παιδιών όσο το γρηγορότερο δυνατόν.

Μέχρι το Σαββατοκύριακο 19/20 Δεκεμβρίου θα πρέπει να έχει δoθεί συμπληρωμένη η αίτηση συμμετοχής που θα σας δoθεί, η προκαταβολή των 20 ευρώ ή ακόμα καλύτερα και η εξόφληση όλου του ποσού συμμετοχής.
Να υπενθυμίσουμε ότι απρόοπτα συμβαίνουν σε όλους μας, παρ’ όλ’ αυτά σε περίπτωση που το παιδί δεν έρθει τελικά στην εκδρομή η προκαταβολή δεν επιστρέφεται καθώς τα μεταφορικά και κάποια από τα υλικά θα έχουν ήδη αγοραστεί.
Περισσότερες πληροφορίες, αίτηση συμμετοχής, ατομικά εφόδια, οριστικό κόστος κτλ θα σας δοθούν άμεσα. Για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή απορία μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας!
          
Η αρχηγός της εκδρομής, Κωνσταντίνα Λέντζου
                                                                                                                                        

Για την συμμετοχή του παιδιού είναι απαραίτητο να έχει δοθεί στον αρχηγό της αγέλης το δελτίο υγείας συμπληρωμένο αλλά και να έχει τακτοποιηθεί η απογραφή του.
*χωρίς αυτά το παιδί δεν μπορεί να ακολουθήσει στην εκδρομή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου