Παρασκευή 5 Αυγούστου 2016

Η πρώτη πανελλήνια κατασκήνωση λυκοπούλων κοντοζυγώνει!!!

Λυκόπουλα; Τι κάνετε; Πώς είστε; Δεν πιστεύω τα πράγματά σας να είναι σκόρπια μες το σπίτι, το σακίδιο σκονισμένο και το καπέλο σας να έχει χαθεί;! Πρέπει να αρχίσεις ετοιμασίες γρήηηγορα για να μην ξεφύγει τίποτα από το σακίδιό σου! Για να αντιμετωπίσουμε όλους τους κακούς, θα πρέπει να έχουμε όλα τα απαραίτητα εφόδια...





Και τώρα για τους γονείς...

Θα αναχωρήσουμε την Κυριακή 21 Αυγούστου από το Ελληνικό (πλησίον σταθμού μετρό Ελληνικό) και από εκεί θα φύγουμε με τα πούλμαν για τον χώρο της κατασκήνωσης. Για τις ώρες θα υπάρξει τηλεφωνική ενημέρωση. Μέσα στα πλαίσια της κατασκήνωσης θα πάμε εκδρομή στον Πόρο. Για παραπάνω πληροφορίες μπορείτε να επισκέπτεστε το site της κατασκήνωσης, εδώ http://likopoula2016.sep.org.gr/ .

Σας θερμοπαρακαλούμε να προσέξετε πολύ καλά τα εφόδια για να μην λείψει τίποτα στο παιδί σας στην κατασκήνωση καθώς και να ετοιμάσετε μαζί τους το σακίδιο για να ξέρουν που είναι το κάθε τι μέσα στο σακίδιό τους. Αυτό που έχει αποδειχθεί το πιο βολικό είναι να φτιάχνεται σετάκια σε σακουλάκια για να τα παίρνουν έτοιμα όταν πρόκειται να αλλάξουν!

Καλό σας βράδυ :)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου