Παρασκευή 20 Απριλίου 2018

ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2018

Αφού ξεκουραστήκαμε από τις διακοπές του Πάσχα ήρθε η ώρα να φορτσάρουμε προς την τελική ευθεία, τον δρόμο προς την κατασκήνωση!

Κυριακή 4.4.201817:00-19:00 Συγκέντρωση στην Αγέλη μας. Σας παρακαλούμε να προχωρήσετε προς την εξόφληση των εκκρεμοτήτων σας, δεν μας μένει πολύς καιρός μέχρι την λήξη της χρονιάς.


Κυριακή 29.4.2018: Μονοήμερη εκδρομή στον Υμηττό. Στις 10:00 σας περιμένουμε στο Πυροφυλάκειο της Καισαριανής, στην Υμηττό, για να πάμε εκδρομή. Η εκδρομή θα τελειώσει στις 17:00 και θα συναντηθούμε πάλι στο ίδιο σημείο για να φύγετε με τα λυκόπουλα. Τα λυκόπουλα θα πρέπει να άνετα ρούχα (όχι την στολή τους), προσκοπικό μαντήλι και να έχουν μαζί τους νερό, υγιεινό, δυναμωτικό και ανθεκτικό στην ζέστη δεκατιανό και μεσημεριανό και ένα λεπτό αδιάβροχο σε περίπτωση που σταθούμε άτυχοι.

Ο χώρος στον οποίο θα βρεθούμε, είναι το Πυροφυλάκειο Καισαριανής. Οι δύο «βολικότερες» είσοδοι του Υμηττού, αν έρχεστε από την Αθήνα, είναι η Λεωφόρος Αναστάσεως του Παπάγου και η Λεωφόρος Εθνικής Αντιστάσεως της Καισαριανής, η οποία διασταυρώνεται με τον περιφερειακό της Κατεχάκη και περνάει από το Πυροφυλάκειο της Καισαριανής.

Σας περιμένουμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου