Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2018

Η Χειμερινή μας εκδρομή!

Καλησπέρα! Έφτασε λοιπόν η στιγμή του χρόνου για την χειμερινή μας εκδρομή. Ένα τριήμερο γεμάτο δράση, περιπέτεια, κατασκευές και αγαπημένους ήρωες! Φέτος η εκδρομή μας θα γίνει 03-05/01/2019 στην όμορφη Καμαρίτσα Ευβοίας, ένα χωριό μετά τα Ψαχνά, και λίγο πιο πάνω από τα Πολιτικά. Θα διανυκτερεύσουμε σε ένα σχολείο του χωριού, το οποίο διαθέτει ηλεκτρισμό και θέρμανση, οπότε θα είμαστε προστατευμένοι από το κρύο!

Τα εφόδια που χρειάζεται να έχουν τα παιδιά εκτός από διάθεση και όρεξη να περάσουν καλά, είναι αναρτημένα εδώ: http://ageli2byr.blogspot.com/p/blog-page_2960.html , με επικεφαλίδα "Για 4ήμερη εκδρομή το χειμώνα", απλά μπορείτε να βάλετε ένα σετάκι ρούχα λιγότερο. Κάλτσες ας έχουν και ένα 4ο ζευγάρι, σε περίπτωση που βραχούν να έχουν κάποιο εφεδρικό ζευγάρι.

Το τελικό κόστος της εκδρομής αναμένεται να είναι στα 35€ - 40€ και για την συμμετοχή των παιδιών θέλουμε τα πρώτα 20€ και την Δήλωση συμμετοχής συμπληρωμένη το αργότερο ως την Τετάρτη 19/12.

Το σημείο συνάντησης μας για την αναχώρηση αλλά και την επιστροφή από την εκδρομή θα είναι πιθανότατα ο Σταθμός ΚΤΕΛ Λιοσίων. Περισσότερες πληροφορίες για την ώρα και το ακριβές σημείο συνάντησης θα δοθούν εν καιρώ.

-Ίκκυ.


Υ.Γ. Μικρό spoiler:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου